Peter en Charlie spreken allebei een stem in voor de animatiefilm 'Wonder Park'.
Joel Hoylaerts / Photonews Peter en Charlie spreken allebei een stem in voor de animatiefilm 'Wonder Park'.

Exclusief voor abonnees

Peter Van den Begin samen met dochter Charlie (13) in animatiefilm: "Toen ik haar bezig zag: ik was zó trots"

Voor het eerst in zijn leven lag een rol voor Peter Van Den Begin (54) in handen van zijn dochter, Charlie (13). Want als haar stemmetje voor de animatiefilm 'Wonder Park' niet goed was, mocht papa óók niet meedoen. "Zover is het dus al gekomen", lacht Peter. "Gelukkig vonden ze mij goed, want wát een avontuur was dat. Ik heb de acteermicrobe beet", aldus Charlie.

Ze is opgegroeid met twee acteurs thuis - haar mama is Tine Reymer- maar nu zet Charlie zelf haar eerste stappen in het showbizzwereldje. En dat bevalt haar. "Ik wilde zoiets al langer eens doen. Maar ik dacht dat ik actief op zoek moest gaan. Tot papa met de vraag thuiskwam om auditie te doen voor 'Wonder Park'", vertelt ze. In de animatiefilm spreekt Charlie de stem van het hoofdpersonage June in, een vrolijk meisje dat het vervallen pretpark Wonderland nieuw leven wil inblazen. Voor raad en daad mag June op haar mama en papa rekenen, en laat die laatste ook net de rol van Peter zijn. "Mijn eerste film, meteen een hoofdrol én dan nog met mijn echte papa als vader. Dat had ik totaal niet verwacht", glundert Charlie.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer