5 Phaedra Hoste moest hartoperatie ondergaan (foto Instagram)
RV Phaedra Hoste moest hartoperatie ondergaan (foto Instagram)

Exclusief voor abonnees

Phaedra Hoste: “Ik kom al 10 jaar niet meer op tv. En toch nog al die bagger”

EX-MODEL EN PRESENTATRICE PHAEDRA HOSTE NA HAAR HARTINGREEP

Met het nieuws over haar hartoperatie stond ze plots weer in de belangstelling, nadat het jaren stil was geweest rond haar bevallige persoon. En ineens werd alles ook weer uitvergroot, precies zoals in de tijd dat ze als fotomodel uitgroeide tot een Bekende Babe, wulps op covers pronkte, zelfs de 'Playboy' haalde en nieuws maakte met haar zoektocht naar een man op tv. "Want daar was ook de bagger weer", aldus Phaedra Hoste (47). "Ik snap het zelf niet, waarom ik altijd zulke heftige reacties uitlok." Interview met een Onbegrepen Vrouw.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dominique Cardon

    ooit samen gewerkt met deze topmadam! ongelooflijk sympathiek en zachtaardig .... kunnen andere BV's een puntje aan zuigen ;) - vele courage meid!

  • piet devlieger

    Indien ze niet in de media gekomen was met het nieuws over haar operatie dan zou niemand erop gereageerd hebben. Wie aandacht zoekt zal aandacht krijgen, soms wel niet de gewenste aandacht. Dan moet je niet komen klagen, hé.

Lees meer