Pieter Aspe en zijn nieuwe echtgenote Tamara.
Kristof Ghyselinck Pieter Aspe en zijn nieuwe echtgenote Tamara.

Pieter Aspe getrouwd met vriendin Tamara: “Ik wist meteen: zij is het!”

Auteur Pieter Aspe (65) is getrouwd met zijn 14 jaar jongere vriendin, Tamara. Dat nieuws deelde hij op Facebook. Het huwelijk vond plaats op 6 december 2018, amper twee maanden na hun eerste kennismaking. Op zijn pagina regent het gelukswensen voor het nieuwe echtpaar.

Hij leerde Tamara kennen tijdens research voor z’n nieuwe boek. “Ik wilde alles weten over het reilen en zeilen in een kerncentrale. Dus nam ik contact op met het Studiecentrum voor Kernenergie in Mol, waar Tamara een leidinggevende functie heeft”, zei hij in oktober 2018 in Dag Allemaal. “Op het terras van mijn stamcafé spraken we af. Toen zij de hoek om kwam, was ik helemaal overdonderd. Ik wist meteen: zij is het! En dat gevoel was wederzijds.” De auteur vroeg zijn nieuwe liefde al na één week ten huwelijk. “We zijn zeker van elkaar, dus waarom zouden we nog langer wachten?”, zei hij toen.

Naar eigen zeggen voelt hij zich voor het eerst sinds het overlijden van zijn vorige vrouw, Bernadette, zo goed in de liefde. 

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Monique Verkuringen

    Proficiat . genieten maar

  • Jimi Cortez

    Ik ken Tamara van onderandere bij de paarden en wens hun beiden alle succes toe, het is een pareltje

Lees meer