3 Pommeline
Instagram Pommeline

Pommeline toont haar nieuwe billen: "360cc"

Pommeline Tillière heeft vandaag gekregen wat ze wilde: een nieuwe poep. De ex-deelneemster van 'Temptation Island' ging onder het mes en liet twee implantaten plaatsen. Het resultaat toonde ze op haar Instagram-account.

Pommeline is niet aan haar proefstuk toe. Na haar deelname aan 'Temptation Island' liet ze haar billen al een keer vergroten. Dat gebeurde toen met vetinspuitingen. Niet goed genoeg vond de Limburgse, die vrijdag voor de tweede keer onder het mes ging. Dit keer voor implantaten. "New Booty Alert, 360cc", schrijft de blondine op Instagram bij haar foto.

3 Pommeline voor en na.
Instagram Pommeline voor en na.

De operatie zou normaal gezien te volgen zijn via een liveblog, maar die leek niet te werken. De operatie ging bovendien ook bijna te laat door omdat de eigenares van de privékliniek voor de operatie een ongeval had gehad met haar wagen. Dat meldde de vrouw zelf op Instagram bij het afhalen van Pommeline en Fabrizio.

3 Pommeline
Instagram Pommeline

Ondanks de technische strubbelingen van de livestrem verzekert Pommeline dat de log nog wel te zien zal zijn. Haar vriend Fabrizio was immers aanwezig tijdens de operatie en kon alles filmen.

23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • ROGER FORIER

    Hoort dit verhaal niet eerder thuis onder de rubriek.....BIZAR ??

  • romy verhove

    Jakkes wat lelijk wijf is mij dat en dan nog tattoe 's bij gelijk welke vrouw is dat zowat marginaal en superlelijk!

Lees meer