2
RV

Regisseur Hans Van Nuffel: "De Pauw is geen monster, maar heeft hulp nodig"

Regisseur Hans Van Nuffel heeft in een Facebookpost zijn steun betuigd aan actrices die met hun verhaal over Bart De Pauw naar buiten zijn gekomen. "Ik ken minstens twee van zijn slachtoffers, en wellicht een pak meer. Hoe hij hen soms wekenlang mindfuckte op en naast de set was echt niet oké", schrijft hij.

"Na een gesprek gisteren op café, waarbij het hele Bart De Pauw verhaal opnieuw in vraag werd gesteld, moet dit me even van het hart", begint hij zijn Facebook-post. "Ik ken minstens twee van zijn slachtoffers en wellicht een pak meer. Hoe hij hen soms wekenlang mindfuckte op en naast de set was echt niet oké. De vele berichten, toespelingen tot stalking toe. Het is en blijft een machtig man, hoe aaibaar hij ook oogt."

"Bart is geen monster maar heeft wel hulp nodig. Dat inzien en zich even terugtrekken uit de publieke sfeer zou hem sieren."

2 Hans Van Nuffel.
Getty Images Hans Van Nuffel.

42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Nathalie Landtsheer

    Denk dat er nog heeeeeel veel psychologische hulp kunnen gebruiken....

  • Geert Matthys

    Van Nuffel de 100% beta man ziet hier ook weer wat carrière opportuniteit, snel even wat likes op Twitter vergaren.

Lees meer