2
RV

Regisseur Hans Van Nuffel: "De Pauw is geen monster, maar heeft hulp nodig"

Regisseur Hans Van Nuffel heeft in een Facebookpost zijn steun betuigd aan actrices die met hun verhaal over Bart De Pauw naar buiten zijn gekomen. "Ik ken minstens twee van zijn slachtoffers, en wellicht een pak meer. Hoe hij hen soms wekenlang mindfuckte op en naast de set was echt niet oké", schrijft hij.

"Na een gesprek gisteren op café, waarbij het hele Bart De Pauw verhaal opnieuw in vraag werd gesteld, moet dit me even van het hart", begint hij zijn Facebook-post. "Ik ken minstens twee van zijn slachtoffers en wellicht een pak meer. Hoe hij hen soms wekenlang mindfuckte op en naast de set was echt niet oké. De vele berichten, toespelingen tot stalking toe. Het is en blijft een machtig man, hoe aaibaar hij ook oogt."

"Bart is geen monster maar heeft wel hulp nodig. Dat inzien en zich even terugtrekken uit de publieke sfeer zou hem sieren."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
2 Hans Van Nuffel.
Getty Images Hans Van Nuffel.

42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nathalie Landtsheer

    Denk dat er nog heeeeeel veel psychologische hulp kunnen gebruiken....

  • Geert Matthys

    Van Nuffel de 100% beta man ziet hier ook weer wat carrière opportuniteit, snel even wat likes op Twitter vergaren.

Lees meer