3
EPA

“Dat is niet ondeugend, maar onbeschoft”: Britse volk verdeeld over uitgestoken tong van prinses Charlotte

Het was groot nieuws dat prinses Charlotte, de dochter van prins William en zijn vrouw Kate Middleton, donderdag haar tong uitstak naar het aanwezige publiek bij een zeilwedstrijd. Op sociale media en op Britse sites zijn er naast overwegend positieve reacties, ook een aantal negatieve berichten te lezen over ‘de tong van Charlotte’.

“Dat is niet ondeugend, maar onbeschoft”, schrijft iemand op Twitter. “Ze zou wat discipline bijgebracht moeten worden. Het is al erg genoeg dat het gemiddelde kind dat doet, maar zij is koninklijk en haar moeder had haar een reprimande moeten geven in plaats van te gaan staan lachen.”

Sommigen weten ‘precies’ waar het gedrag van Charlotte vandaan komt. “Kate en Wills zijn haar ouders. Alle slechte eigenschappen van hun kinderen komen bij hen vandaan”, schrijft iemand over het voorval. “Nog een onbeschoft kind”, schrijft iemand anders. “Dat kind is haar hele leven al een kleine onbeschaafde madam, maar goed, geef Ome Harry maar de schuld”, zegt een ander, waarbij hij verwijst naar Williams broer Harry, die ooit ook zijn tong uitstak naar de aanwezige pers.

Eén galspuwer denkt in ieder geval wel te weten hoe de kleine Charlotte aangepakt moet worden. “Gooi haar in The Tower (vroeger de gevangenis van Londen, red.) om haar wat manieren bij te brengen.”

3
EPA
3
EPA

111 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ingrid Hallegraeff

    Wat een onzin het is en blijft een kind prinsesje of niet. Echt weer iets voor sommige van die stijve Engelsen.

  • Annita Thomas

    Laat een kind een kind zijn !!!! Mijn kleinzoon doet dat ook eens is dat nu zo erg,,, Ze leren wel !! Zijn kinderen geen volwassen Tis soms al erg genoeg hoe die kinderen moeten op groeien met al protocol ?? Zijn mensen zoals wij ondeugend. Mag eens ☺️☺️

Lees meer