Harry en Meghan lieten de monarchie achter zich.
AFP Harry en Meghan lieten de monarchie achter zich.

“Prins Harry ziet enorm af van zijn beslissing om het koningshuis te verlaten”

Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) besloten om de Britse monarchie achter zich te laten, maar stiekem heeft de hertog van Sussex daar al lang spijt van. Dat schrijven royaltywatchers Andy Tillett en Dylan Howard in hun boek ‘Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor’. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Aanvankelijk zag hij de verhuis van Londen naar Los Angeles volledig zitten, maar al snel kreeg hij last van heimwee”, klinkt het. “Dat gevoel bereikte een hoogtepunt toen zijn vader, prins Charles, positief testte op corona. Hij wilde bij zijn familie zijn, maar dat ging niet vanwege de lockdown. Daarbovenop heeft hij ook nog eens vliegangst, die hij telkens moet overwinnen wanneer hij de lange oversteek van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten maakt.”

“Meghan probeert hem te steunen”, gaat het verder. “Zij drukt hem op het hart dat hij hun nieuwe leven in L.A. geweldig zal vinden eens de mediastorm overwaait.” Het koppel woont momenteel samen met hun zoontje, Archie, in een chique villa in Beverly Hills. “De glitter en glamour van Hollywood is Meghan op het lijf geschreven, maar voor Harry is het een hele aanpassing. Royals zijn het gewoon om media-aandacht uit de weg te gaan, terwijl celebs zoals Meghan die net opzoeken.” Toch is de kans dat de prins zal terugkeren naar zijn thuisland heel klein. “Hij heeft zijn keuze gemaakt. Het zou niet makkelijk zijn om alles nu weer ongedaan te maken.” 

LEES OOK

Prins Charles geloofde niet dat Meghan een lang leven beschoren was als prinses

“Harry en Meghan gaan lezingen geven over sociale kwesties”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Els Martin

    Rekrn daar maar niet op Michel, niemand kan voorspellen wat ze te wachten staat maar ze zullen het wel redden.

  • Michel Van der Hoydowch

    Binnenkort zal rest van de Britten ook spijt krijgen ,dat ze Europa hebben verlaten.

Lees meer