EPA

Australiër dient klacht in tegen prins Harry en Meghan om merknaam Sussex Royal

Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) moeten langer wachten voordat hun merknaam Sussex Royal is vastgelegd. Een man uit Australië heeft - voorlopig om een nog onbekende reden - bezwaar ingediend tegen het verzoek. Hierdoor loopt het proces vertraging op, melden Britse media.

De hertog en hertogin van Sussex dienden onlangs het verzoek in om de merknaam vast te laten leggen. Kort daarna kwam het bezwaar van de Australische dokter Benjamin Worcster binnen. Doordat hij bezwaar heeft aangetekend, wordt de periode waarin ook anderen dit kunnen doen een maand verlengd. Dat betekent dat de Sussexjes naar verwachting pas eind maart uitsluitsel hebben. Ook zouden ze mogelijk kosten moeten betalen aan de bezwaarmaker(s).

Harry en Meghan, die eerder deze maand aankondigden een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis, willen de merknaam gebruiken voor een nieuw goed doel. Ook zou het echtpaar van plan zijn verschillende producten op de markt te brengen. Harry en Meghan gebruiken Sussex Royal op Instagram en als naam van hun website.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Benny De Keyzer

    Ik begrijp iets niet: Prins Harry en Meghan Markle willen geen royal meer zijn om zo een rustiger leven te leiden maar ze willen ook hopen geld bijeen harken onder de merknaam Sussex Royal. Wat is het nu: willen die twee nog royal zijn of niet?

  • Chris Devlaeminck

    Het draait bij dat koppel maar om één ding. Money!

Lees meer