Delphine Boël
BELGA Delphine Boël

Bekend Vlaanderen reageert op overwinning van Delphine

Een heuglijke dag voor Delphine Boël: Koning Albert II heeft eindelijk toegegeven dat hij wel degelijk haar biologische vader is. Landgenoten steken haar massaal een hart onder de riem, en ook bekend Vlaanderen reageert op het nieuws. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“En dan nu allemaal in koor: was dat nu zo moeilijk?”, reageert Lieven Scheire, zowel in het Nederlands als in het Frans. 

“Koning Albert geeft toe dat hij de vader is van Delphine Boël door per ongeluk haar iPhone te ontgrendelen met zijn gezicht”, grapt Xander De Rycke. 

Sven Ornelis komt dan weer met een leuke suggestie: “Koning Albert heeft er een dochter bij! Doopsuiker voor heel het land!”

Bij Rik Torfs is het één en al sarcasme. “Jawadde: “Koning Albert geeft toe dat ’m vader van Delphine Boël is.” Wat een verrassing, wie had dat gedacht.”

72 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rik Verhelle

    Het zal haar enkel windeieren bezorgen ... Vaarwel de véél fortuinlijker familie Boêl van wie ze zich (noodzakelijk) liet onterven. Niet welkom in haar nieuwe familie die bovendien heel wat minder fortuin bezit, en waarvan ze hoogstens 1/4 van de helft kan opeisen (en ook dát is zonder garantie !), en met de titel princes kan ze netto nul aanvangen ... een morele, maar vooral een "pyrrhus" overwinning.

  • Heidi Werbrouck

    Gerrit Goossens, door de benaming "illegitimate" of onwettig, kon ze zelfs geen bankrekening meer openen! En als het haar echt om het geld te doen was, was ze m.i. dochter van Boël gebleven: 1,7 miljard, als enige erfgename. Daarbij is de te verdelen 200 miljoen van Albert maar peanuts.

Lees meer