Prins Harry en Meghan Markle.
EPA Prins Harry en Meghan Markle.

Halfbroer Meghan Markle waarschuwt prins Harry in handgeschreven brief: "Je kunt nog terug"

In een handgeschreven brief heeft de broer van Meghan Markle alarm geslagen over zijn halfzus en haar huwelijksplannen. Showbizz-website In Touch heeft de brief aan prins Harry afgedrukt. Daarin waarschuwt Thomas Markle hem dat het ‘nog niet te laat is’ om de bruiloft af te blazen.

Volgens de halfbroer staat de Britse prins op het punt ‘de grootste vergissing in de geschiedenis van koninklijke huwelijken’ te maken. Thomas Markle heeft geen goede relatie met zijn beroemde halfzus. "Meghan Markle is een vervelende, oppervlakkige, verwaande vrouw die jou en de koninklijke familie tot schande is", schrijft Markle.

Meghan heeft haar excentrieke halfbroer niet uitgenodigd voor het huwelijksfeest en dat steekt, zo blijkt uit de brief. "In plaats van haar eigen familie nodigt ze wildvreemden uit voor haar bruiloft. Wie doet dat nou?" 

Zelfde vader

Thomas Markle deelt dezelfde vader als Meghan: ook genaamd Thomas Markle, een Amerikaan met Nederlands-Ierse voorouders. Toen Meghan 6 jaar oud was, scheidden haar ouders.

Op 12 januari van dit jaar werd halfbroer Thomas Markle in de Amerikaanse staat Oregon gearresteerd nadat hij tijdens een dronken bui een wapen tegen het hoofd van een vrouw aanhield. Hij had geen wapenvergunning en werd opgepakt. Later betuigde hij spijt en liet hij weten hulp te zoeken.

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • frieda schaut

    de halfbroer is ook geen doetje, laat harry en meghan gewoon met rust, de tijd zal het uitwijzen of het huwelijk een vergissing was!

  • Anne Onsia

    Nederlands-Ierse voorouders? Dus oranjemannen die in Noord-Ierland katholieken gaan verkrachten en vermoorden zijn in ruil voor een stuk grond en al wat ze konden plunderen. Schone historiek. Maar ja, bij de Engelse royals zullen ze dat wel als een pluspunt beschouwen, aangezien die oranjemannen dat op hun vraag daar gaan doen zijn.

Lees meer