Harry en Meghan placeren een dansje in Kaapstad

Harry en Meghan zijn geland in Zuid-Afrika en gingen direct na hun aankomst door naar een sloppenwijk in Kaapstad. Daar werden de hertog en hertogin van Sussex, die zoontje Archie niet meenamen naar het Nyanga Township, begroet met vrolijke trommelmuziek.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Twee jonge inwonertjes van de sloppenwijk kregen Harry en Meghan aan het dansen. De kereltjes lieten de Sussexes ook zien hoe de jeugd elkaar begroet in het township. Zij toonden de hertog en hertogin hoe ze elkaar altijd eerst een dubbele high-five geven en daarna een ‘vuistje’.

Intussen speelde de trommelmuziek op de achtergrond vrolijk door en tikte Harry met zijn voet een beetje op het ritme mee. Hij daagde de jongetjes uit om hun danspasjes te laten zien en werd meteen getrakteerd op een Zuid-Afrikaans ritmisch dansje. Hij en Meghan probeerden daarna voorzichtig een beetje mee te doen voordat ze hun weg weer vervolgden.

Harry en Meghan begonnen maandag aan een tiendaagse reis door Zuid-Afrika. Hun bijna vijf maanden oude zoontje Archie is mee, maar de Zuid-Afrikanen konden nog geen glimp van hem opvangen.

Photo News