15 Prinses Elisabeth en haar broer prins Gabriël.
Photo News Prinses Elisabeth en haar broer prins Gabriël.

IN BEELD. Elisabeth gooit hoge ogen op nationale feestdag

100.000 man gisteren in Brussel voor de nationale feestdag, en alle ogen waren gericht op Elisabeth (17). Op haar torenhoge blauwe stiletto's - prijskaartje: 650 euro - zoog de kroonprinses de aandacht naar zich toe. Dat het koningshuis de spotlights steeds vaker laat schijnen op de troonopvolgster, is geen verrassing. In oktober wordt Elisabeth 18 jaar en dus dient ze stilaan in de markt gezet te worden. "De monarchie moet populair blijven om te overleven", zegt royaltywatcher Mario Danneels. "Hoe opener en menselijker de leden van ons koningshuis zich tonen, hoe meer krediet ze zullen krijgen van het grote publiek.”

15
REUTERS
15
BELGA
15
BELGA
15
BELGA
15
BELGA
15
BELGA
15
EPA
15
Photo News
15
Photo News
15
Photo News
15
Photo News
15
Photo News
15
Photo News
15
Photo News

76 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Zijn dat schoenen voor een 17jarige jongvrouw ......? Maar ja tegenwoordig ... Ze mogen voor mijn part heel die circus afschaffen ...

  • Anita Davids

    Zeer mooie stijlvolle prinses om trots op te zijn

Lees meer