2 Het paleis hijst witte vlag.
Photo News Het paleis hijst witte vlag.

Koning Filip hijst witte vlag als dank voor medewerkers in de zorg

Naast de Belgische driekleur wappert er nu ook een witte vlag op het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel. Met die vlag wil het koningshuis haar steun betuigen aan het zorgpersoneel dat zich inzet in de strijd tegen het coronavirus.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Solidair met alle zorgpersoneel en dankbaar voor hun eindeloze inzet”, zo staat vandaag te lezen op het Twitteraccount van het Belgische hof.

Volgens persbureau Belga toonden de afgelopen dagen heel wat Belgen zich ook al solidair met het zorgpersoneel door witte lakens uit het raam te hangen.

2 Het paleis hijst witte vlag.
Photo News Het paleis hijst witte vlag.

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • lieve vanderstraeten

    Dit is een begin, u kunt ook een donatie doen en mondmaskers aankopen voor de bevolking die dit nu hard nodig hebben, of is dit teveel gevraagd!

  • Mario Bocque

    En dat wit vlagje komt dan in de geschiedenisboeken. Pfffft ! Het grootste respect voor het medisch personeel dat dag en nacht in de weer is maar aan een wit laken, vlagje buiten hangen hebben die mensen niets. Wel aan goed materiaal en een welverdiend loon . Ook aan kwebbelende dikkoppen die alle dagen op TV komen interessant doen om populair te willen zijn heeft niemand iets. Willen ze dit echt indijken? Haal dan de mensen van't straat, desnoods met heel zware boetes. Waar is de realiteitszin?

Lees meer