3 Het is al de tweede maal dat een stier Gonzalo Caballero zwaar te grazen neemt.
EPA Het is al de tweede maal dat een stier Gonzalo Caballero zwaar te grazen neemt.

Nicht van Spaanse koning ziet vanop eerste rij hoe stier haar vriend zwaar toetakelt

Een Spaanse stierenvechter (27) heeft aan zijn laatste robbertje in de arena bijzonder zware verwondingen overgehouden. De viervoeter nam hem op de hoorns en doorboorde zijn dij en lies.

Gonzalo Caballero is vooral bekend vanwege zijn relatie met een nicht van de Spaanse koning. Victoria Federica (19) zag het tafereel vlak voor haar neus gebeuren vanuit de viptribune. 

De stier was al zwaar toegetakeld, maar wist naar het einde toe nog één keer hard uit te halen. Caballero werd vol in het been getroffen en vervolgens de lucht in geslingerd. De wonden aan zijn dij en lies zagen er verschrikkelijk uit, zelfs een slagader werd doorboord.

3
EPA

Caballero werd ter plaatse twee uur lang geopereerd. Daarna werd hij naar een ziekenhuis in Madrid overgebracht. De man is er nog steeds erg aan toe.

De Spanjaard is gek genoeg niet aan zijn proefstuk toe: vijf maanden geleden moest hij ook al eens zwaargewond het strijdtoneel verlaten.

3
EPA

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jil Heirman

    Elke persoon met een greintje goedheid in zich, juicht voor de stier en niet voor die zielloze, laffe oelewappers in hun idiote pakjes.

  • Gino Denil

    Slim gezien van die stier. Probeert te vermijden dat hij nieuwe stierenvechtertjes op de wereld kan zetten.

Lees meer