3
AP - Fotomontage HLN

Exclusief voor abonnees

Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot: hoe Meghan Markle haar echtgenoot compleet voor schut zette

Is er sprake van een voortdurende ‘oorlog’ aan het Britse hof? Volgens het nieuwe onthullende boek ‘Royals At War’, die meteen een bestseller werd op webshop Amazon, gaat het er achter de schermen dramatischer aan toe dan iemand had kunnen vermoeden. Van prins William (38) die zijn broer tijdens een familiemoment opzij trok om hem te waarschuwen voor ‘zijn’ Meghan (38) tot de grote schaamte die prins Harry (35) voelde nadat zijn echtgenote hem compleet voor schut zette: dit is hoe, wat, waar en waarom de Britse koninklijke familie uit elkaar viel.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christel Werdens

    Hij wordt geen Koning, wat maakt het dus uit. Als hij gelukkig is heeft hij volkomen gelijk. De familie moet zijn keuze accepteren. Bert Gorissen

  • marie-claire de bosscher

    is misschien een doorn in het oog van de familie, maar nu kunnen Harry en Meghan tenminste een eigen leven leiden ipv alles te moeten doen als poppetjes aan een touwtje.

Lees meer