3
ANP

Exclusief voor abonnees

Prins Albert zet charmeoffensief in met zeldzaam interview: “Ik zou graag de regels en protocol doorbreken, maar dat gaat helaas niet”

Prins Albert van Monaco (62) geeft zelden interviews. En als hij het doet, zijn ze vaak nietszeggend. Omdat een vorst zijn privéleven nu eenmaal probeert af te schermen van de buitenwereld, zo gaat dat. Maar enkele weken geleden was de prins, tijdens een BBC-documentaire, behoorlijk openhartig. Hij sprak uit het hart, met veel gevoel. Of maakt dit deel uit van het charmeoffensief dat de onder vuur liggende vorst heeft ingezet?

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lieve Geyter

    Player altijd geweest, hij heeft meermaals protocol en regels in het verleden doorbroken. Hij is al zijn slippertjes vergeten. Het zal de leeftijd zijn zeker.

  • patrick morel

    Die zeer goede BBC documentaire toonde dat Monaco zeer goed zorgt voor de echte Monegasken door allerlei financiële tegemoetkomingen en dat de inkomsten van het casino de voornaamste bron van inkomsten zijn. Dat kunstmatig eiland dat ze zeer dicht bij de kust aanleggen om er een duur appartementsblok op te bouwen bewijst dat ze nieuwe geldbronnen willen aanboren. Het is wel een wereld die mijlenver staat van de echte wereld.

Lees meer