Prinses Alexia.
ANP Prinses Alexia.

Prinses Alexia viert vijftiende verjaardag met nieuwe foto

De Nederlandse prinses Alexia mag morgen op Paleis Huis ten Bosch vijftien kaarsjes uitblazen. Om dat ook een beetje te vieren met de rest van het land deelt het Koninklijk Huis een nieuwe portretfoto van de prinses.

De prinses is na haar zus, kroonprinses Amalia, tweede in de lijn van Nederlandse troonopvolging. Alexia staat bekend als de wat ‘rebelse’ van de drie prinsessen, van wie Ariane de jongste is. Zo is ze behoorlijk actief op social media, met name TikTok. 

In april van dit jaar deed ze in een livegesprek met YouTube-ster Enzo Knol een boekje open over het gezinsleven van de Oranjes. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima zei hierin dat ze ondanks het drukke werk van haar ouders heel blij is met hen.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Selma Desmet

    Ook een héél mooie prinses, ik zie een geslaagde mix van koningin Beatrix en haar mama koningin Maxima.

  • emiel wouters

    En morgen staat er in VOGUE, mooiste princes van de wereld. Omdat ze al vergeten zijn dat ze 2 dagen eerder die van ons uitgeroepen hadden als mooiste. Kan verkeren.

Lees meer