De Britse koningin Elizabeth verwacht haar zevende achterkleinkind.
EPA De Britse koningin Elizabeth verwacht haar zevende achterkleinkind.

Queen Elizabeth wordt nog eens overgrootmoeder

Zara Tindall, de kleindochter van koningin Elizabeth, is in verwachting. Zara en haar man Mike Tindall verwachten een tweede kind. Een woordvoerder van Buckingham Palace laat aan Sky News weten dat de koninklijke familie erg verheugd is met het nieuws. Zara is de dochter van Elizabeths enige dochter prinses Anne. 

De aankondiging van de zwangerschap valt samen met een werkvakantie van Zara en haar echtgenoot in Australië. Zara is actief als amazone in de paardensport. Haar man is voormalig rugbyspeler.

In 2016 was Zara ook zwanger, maar toen kreeg ze kort voor Kerstmis een miskraam. Zara en haar man Mike hebben al een dochter, de driejarige Mia. De baby wordt in de zomer verwacht. Het kindje wordt het zevende achterkleinkind van Elizabeth.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ALAIN CATRY

    Allé ,nog eentje bij voor de belastingsbetalers !

Lees meer