Schattig: Britse prins Louis (1) en prinses Charlotte (4) wuiven volk toe tijdens parade

Met ‘Trooping the Colour’ vierde de Britse Queen Elizabeth vandaag haar 93ste verjaardag. Prins Louis (1), het jongste zoontje van prins William en Kate Middleton, was er voor de eerste keer bij. Samen met zijn vierjarige zus, prinses Charlotte, wuifde hij het volk toe tijdens de grote parade in het centrum van Londen.

De twee jonge royals tuurden tijdens de jaarlijkse parade door de ramen van Buckingham Palace. Geregeld zwaaiden ze naar de grote mensenmassa die beneden stond. Ook hun oudere broer, de bijna zesjarige prins George, kwam af en toe eens piepen. (lees verder onder de foto)

Nadien werden zowel Louis als Charlotte gefotografeerd op het balkon van het paleis waar ze allen samen de overvliegende vliegtuigen, als onderdeel van de hele ceremonie, aanschouwden. Ook prins Harry en Meghan Markle waren aanwezig tijdens de plechtigheden. Zij werden op 6 mei de ouders van hun eerste zoontje, Archie. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eddy Wanzeele

    Elk kind is schattig.

Lees meer