5
Channel 5

Vader toont exclusieve jeugdfoto’s van Meghan Markle in documentaire

Thomas Markle (75) heeft een grote lading niet eerder vertoonde beelden van zijn dochter Meghan (38) gedeeld in een televisie-interview met Channel 5. In de 90 minuten durende docu vertelt de man ook dat hij het jammer vond dat hij z’n dochter niet naar het altaar heeft kunnen begeleiden tijdens haar huwelijk.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In het interview zegt vader Thomas onder andere dat hij van mening is dat zijn dochter het Britse koningshuis ‘goedkoop’ heeft gemaakt. “Dit is het ergste dat ze de Queen kon aandoen”, klinkt het. Daarnaast geeft hij ook toe dat hij heeft zitten huilen voor tv toen hij het huwelijk van z’n dochter en Harry live volgde. “Ik was jaloers op prins Charles omdat hij Meghan naar het altaar mocht brengen”, vertelt hij. “Maar ik kon echt niet bij het huwelijk zijn omdat ik net een hartaanval had gehad. Hierdoor mocht ik het vliegtuig niet op.”

Ondanks de kritiek spreekt Thomas ook over de liefdevolle en hechte relatie die hij met z’n dochter had. “Mijn band met Meghan is de belangrijkste die ik ooit gehad heb. Ik werd er immens gelukkig door. Ik mis haar enorm. Ik mis wie ze was. Wie ze nu is, weet ik niet. En dat is het probleem.” 

Tijdens het interview deelde Thomas ook enkele nooit eerder vertoonde foto’s van een jonge Meghan. We zetten de mooiste beelden hieronder op een rijtje. 

Meghan als baby 

5
Channel 5

Meghan met haar vader en moeder Doria Ragland

5
Channel 5

Meghan in haar tienerjaren

5
Channel 5
5
Channel 5

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maud hallett

    Ik begrijp die man volkomen, zijn dochter heeft de afstand tussen hen gecreëerd

  • Flor Peeters

    Het gaat zoals gewoonlijk weer om overal geld uit te slaat. Moesten we weten hoeveel ze betalen om die foto te mogen zien, we vielen achterover denk ik.

Lees meer