Na 'dé brief' was het gisteren weer business as usual voor Filip: hij bezocht het Leuvense bedrijf Materialise, gespecialiseerd in 3D-printing, en kreeg er een geprinte bril in titanium cadeau.
BELGA Na 'dé brief' was het gisteren weer business as usual voor Filip: hij bezocht het Leuvense bedrijf Materialise, gespecialiseerd in 3D-printing, en kreeg er een geprinte bril in titanium cadeau.

Exclusief voor abonnees

Waarom doet Filip wat hij doet? “Ik bang? Vergeet niet dat ik F-16-piloot ben”

Neen, niet al de adviseurs in zijn inner circle zagen de spijtbetuiging zitten, maar de koning dreef door. "Hij heeft vroeger veel kritiek gekregen, maar hij heeft zijn rug gerecht", zegt Paul Buysse, een goede vriend van de koning. "Ik heb hem eens gevraagd of hij niet bang was. Hij keek me aan en zei, al lachend: 'Bang? Vergeet niet dat ik F-16-piloot ben'."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sobek Wessels

    Een waardige Koning ! Ons Koninghuis brengt 100x meer op dan dat het ons kost enkel en alleen economisch dan spreek ik nog niet over het repsect van andere vorstenhuizen en landen voor ons koninghuis waardoor er nog meer deuren opengaan en gemakkelijker . Congo moeten we Blijven steunen , we hebben er immers onze welvaart deels meer opgebouwd en we moeten dit in Congo ook voor elkaar krijgen samen met de Congolezen . Een sterk vriendschappelijk Congo is beter dan een vijandig arm Congo !!

  • eric urkens

    Hoe, al dan niet gespeeld, sympathiek ook, het blijft een achterhaald systeem dat iemand louter door zijn geboorte zo gepriviligeerd is.

Lees meer