Prins George schreeuwt het uit van plezier.
HLN Prins George schreeuwt het uit van plezier.

Zo zag je de kleine royal nog nooit: prins George supportert dolenthousiast voor zijn favoriete voetbalploeg

Voetbal is voetbal, of je nu een gewone supporter bent, of de toekomstige koning van Groot Brittannië. De kleine prins George (6) ging samen met zijn ouders, prins William en hertogin Kate, naar een wedstrijd van Aston Villa tegen Norwich City. Daar schreeuwde hij het uit van plezier toen zijn favoriete ploeg een goal maakte. 

Net als zijn vader is George een grote fan van Aston Villa. Hij kon zijn enthousiasme niet onderdrukken vanaf de eerste goal, en sprong luidruchtig op en neer, net zoals de rest van het stadion. De ploeg scoorde maar liefst vijf keer, en dat leverde leuke beelden op van de jonge prins, die we anders niet vaak te zien krijgen. “Ja, dat is voetbal hoor,” klonk het bij de Britse tv-presentatoren. “Wie je ook bent, dat blijft hetzelfde.” 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer