Sam Bettens
YouTube Sam Bettens

Sam Bettens voor het eerst genomineerd als
‘Man Naar Ons Hart’ in Story Showbizz Awards: “Leukste nominatie ooit”

Sam Bettens heeft deze maand al veel redenen gehad om te vieren. Zijn band, Rex Rebel, kreeg een platencontract én hij is genomineerd voor een Story Showbizz Award. Een primeur voor Sam, want hij komt voor de eerste keer in aanmerking voor de categorie ‘Man Naar Ons Hart’.

Sam, die eerder dit jaar in mei aankondigde dat hij niet meer als ‘Sarah’ maar als Sam door het leven zou gaan, is voor het eerst door het publiek genomineerd in een uitsluitend mannelijke categorie.  “Dit is misschien wel de leukste nominatie die ik ooit gekregen heb”, zegt hij daar enthousiast over. “Ik vind het vooral heel lief dat mensen aan mij gedacht hebben.”

Vind jij dat Sam met de Story Showbizz Award voor ‘Man Naar Ons Hart’ naar huis moet gaan? Breng dan hier je stem voor hem uit! 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Benny De Keyzer

    Overdrijven we nu niet een heel klein beetje met dat politiek correcte gedoe? Dat mens heeft nog altijd haar vrouwelijke geslachtsorganen maar toch staan de boekskes mekaar te verdringen om haar om ter eerst een award voor ‘Man Naar Ons Hart’ of andere prul te geven. Belachelijk!

  • Sebastian Peeters

    Ik heb nog nooit gehoord van Max Rebel en met een veranderende stem tijdens een hormonenkuur, lijkt het mij moeilijk combineerbaar met een zangcarrière maar hey, tegenwoordig in de huidige tijd ben je een superheld na een geslachtsverandering.

Lees meer