ANP

Samson & Marie treden op tijdens pop-upconcerten in Puurs

Als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid, zou Gert Verhulst in april de fakkel hebben overgedragen naar Marie om het nieuwe baasje van Samson te worden. Daarop zal het nu nog wachten zijn tot januari 2021, maar het kersverse duo gaat alvast van start met shows.

In het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs werden al een reeks miniconcerten aangekondigd van heel wat artiesten, maar nu zullen ook Samson & Marie hun opwachting maken. Op zondag 12 juli verschijnt hun duo samen met Piet Piraat op het podium. Die laatste zal het publiek opwarmen. Daarna is de nieuwe muziek van Samson & Marie te horen, met o.a. hun tweede en nieuwe single ‘Grote rode luchtballon’. Uiteraard worden de twee nieuwe liedjes aangevuld met de grootste hits.

Wie wilt afzakken naar Puurs, kan dat in een bubbel van twee of vier personen doen. Er zijn optredens om 14u en 18u. Tickets (34,50 euro) zijn te koop vanaf 30 juni om 10u via www.popupconcerten.be.

Lees ook:

Koen Crucke praat mond voorbij over zijn toekomst in ‘Samson & Marie’

Marie Verhulst heeft nieuw lief: “Nu heb ik iemand aan wie ik m’n verhaal kan vertellen”


Samson & Marie krijgen nieuwe tv-reeks én nieuw huis: “Tips van papa? Nee, en complimentjes ook niet” (+)

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer