4
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Sinds de geboorte van Lisa-Marie staat Lindsay anders in het leven: “Het is alsof ik een nieuwe persoon ben”

Lindsay (40) bracht vorige week een nieuw album uit, ‘Samen’, een plaat met veelzeggende en betekenisvolle liedjes. “Echt over het leven”, aldus Lindsay in een interview met het blad Primo. “Over de toekomst en over hoe snel de tijd wel vliegt. Sinds mijn dochtertje Lisa-Marie is geboren, nu anderhalf jaar geleden, sta ik daar veel meer bij stil dan vroeger.”

‘Samen’ is een album met alleen maar duetten. Lindsay zingt onder meer samen met Laura Lynn, De Romeo’s, Jan Smit, René Froger, Luc Steeno en broer Christoff. “Er staat één uitzondering op”, zegt de blonde zangeres. “Een triootje. (lacht) Met Lisa Del Bo en Sasha Rosen. Het was echt heel fijn om deze plaat te maken. En ik krijg alleen maar goeie reacties. Het is mijn negende album. Op elf jaar. Dat begint te tellen, hé. (mijmerend) De tijd vliegt.”

Daar zing je ook over met Bart Herman, in het liedje ‘De Klok Tikt Door’.

Dat is echt een speciaal nummer. Bart heeft een prachtige stem en weet hoe hij een gevoelige snaar moet raken. In ‘De Klok Tikt Door’ hebben we het over de wereld in verandering. Over het klimaat, de toekomst en wat er op ons afkomt. Een tekst met heel veel waarheid. Ja, een liedje met een boodschap. Het is vijf voor twaalf; we moeten zélf ingrijpen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Valentino Fabionara

    Wauw een nieuw persoon

Lees meer