4 De Oostenrijkse travestiet Conchita Wurst na de winst in het Songfestival in Kopenhagen.
reuters De Oostenrijkse travestiet Conchita Wurst na de winst in het Songfestival in Kopenhagen.

Exclusief voor abonnees

Songfestival ‘te gay’ voor Oost-Europa: na Montenegro bedankt ook Hongarije ervoor

Steeds meer voormalige Oostbloklanden bedanken voor het Eurovisiesongfestival. Het ‘homo-festijn’ strookt niet met de conservatieve, christelijke waarden. Het past in een klimaat waarin holebi’s en transgenders als een plaag worden behandeld.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maudy van leeuwen

    Eurosong: decadent, schreeuwerig, vulgair, pc feestje van nobody´s. Te erg om naar blijven te kijken, alleen al zappent en naar de korte filmpjes tijdens het stemmen en het puntenuitdelen waar burenlandjes elkaar de meeste punten geven. Daarom kijken zo veel mensen het voor een gedeelte en dat er wellicht niets anders is op TV. Niet omdat het zo leuk of onderhoudend is. Het zal blijven bestaan en gepromoot worden omdat het diversiteit en de EU verheerlijkt.

  • Kristine Delacourt

    Ik moet er ook niets van hebben. Te vulgair en te politiek correct. Er zijn genoeg gay’s in de showbusiness die wel stijl en goede muziek hebben. Geen songfestival nodig.

Lees meer