2 De gevierde operazangeres treedt overal ter wereld op. Vorig jaar zat Stockman 100 dagen in het buitenland.
Paly Fotografie De gevierde operazangeres treedt overal ter wereld op. Vorig jaar zat Stockman 100 dagen in het buitenland.

Exclusief voor abonnees

Sopraan Astrid Stockman quizt met een missie: "Nee, klassieke muzikanten zijn niet saai of ouderwets"

Ze heeft een lach waar Bianca Castafiore van zou dromen en een stel hersens om jaloers op te zijn. Sopraan Astrid Stockman (32) is een nobele onbekende, maar na amper twee afleveringen in 'De slimste mens ter wereld' maakte de operazangeres al een blijvende indruk. Bovendien neemt ze deel met een missie: "Ik wil het beeld dat bestaat over klassieke muziek bijstellen."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • els de Loof

    Wat een mooie vrouw. Ik kom zelf uit een nest waar enkel klassieke muziek gespeeld werd en nee hoor wij zijn geen saaie mensen. Ik vind het een lieve slimme klasse madame. Veel succes en liefde in je leven Astrid Stockman.

  • luc vanessa

    dat zou nog het toppunt zijn . Klassieke opgeleide muzikanten zijn ook academisch gevormd en dit zijn hoog opgeleide mensen. Die hebben ook geschiedenis en algemene kennis op gedaan in de school conservatorium. Men zou nog deftig verschieten hoe zwaar zo een opleiding is .Alle dagen oefenen en studeren , ook na het behalen van het diploma

Lees meer