Elliot Spencer en Stephen Fry
ANP Elliot Spencer en Stephen Fry

Stephen Fry overweegt vaderschap met Elliot

Stephen Fry wil misschien wel kinderen nu hij een getrouwd man is. Dat onthulde de 57-jarige komiek en acteur vandaag in het BBC-radioprogramma Desert Island Discs.

''We hebben het er wel over gehad en toen dacht ik opeens: 'jeetje, ik ben wel al op leeftijd'. Maar dat is juist goed. Als we het nog willen, moeten we wel opschieten'', aldus Fry, die afgelopen januari trouwde met de 27-jarige Elliot Spencer.

De Britse komiek is inmiddels al een half jaar getrouwd met zijn "liefde van zijn leven". Toch zit hij nog steeds op een roze wolk. ''Ik zit nog steeds in de wittebroodsweken-fase. Wij allebei, denk ik. Het is fantastisch. Ik straal helemaal, belachelijk.''

Cocaïne

Fry ging ook nog even in op de onthulling in zijn onlangs verschenen biografie dat hij ooit cocaïne had gesnoven toen hij op bezoek was bij prins Charles in Buckingham Palace. Stephen denkt niet dat Charles boos op hem is dat dit is gebeurd.

''Ik denk dat we wel met zekerheid kunnen stellen dat hij weet dat ik af en toe een beetje stout ben. Ik denk niet dat hij een veroordelende, gemene of preutse man is. Hij zou misschien niet zo blij zijn met de gedachte dat iemand dat doet in het paleis, maar hij zou me zeker niet de deur wijzen en zeggen dat ik nooit meer terug mag komen.''

Lees meer