Stig Broeckx en Tilly
Instagram @stigbroeckx Stig Broeckx en Tilly

Stig Broeckx is weer single: “Tilly en ik zijn als vrienden uiteen”

Stig Broeckx is niet langer samen met Tilly, zijn vaste vriendin van voor het ongeval. In ‘Bargoens’ was eerder dit jaar nog te zien hoe zij hem maandenlang geduldig bijstond tijdens zijn revalidatie en hem ook opnieuw leerde spreken. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Maar al snel nadat Stig uit zijn coma ontwaakte, bleek dat hij zich niets meer herinnerde van zijn leven voor de crash. Niet dat hij profwielrenner was, niet dat hij betrokken was bij een zware valpartij in de koers, en dus ook niet de mooie periode met Tilly. De liefde bleek de maanden na zijn comaperiode niet terug te keren, hoeveel geduld en liefde Tilly en zijn ouders ook toonden. De chemie bleek niet meer te werken, en de twee gingen begin dit jaar in alle stilte uiteen. “In november hebben we een serieus gesprek gehad. Begin januari zijn we als vrienden uit elkaar gegaan. Jammer, maar dat is het leven”, vertelt Stig deze week in ‘Humo’.

31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maarten mouton

    Hoe durf je Myrthe om te verwachten dat Tilly bij hem moet blijven. Het is niet meer dan normaal dat na zo een zwaar ongeval van hem en alle veranderingen die erbij komen dat dit ook grote veranderingen heeft op het vlak van een relatie. Uiteindelijk is zij een soort van begeleider van hem geworden en is het normaal dat dan ook de liefde wat verdwijnt en het meer en vriendschapsrelatie wordt. Zeker als hij zelf zegt dat hij zich iets meer herinnert van voor het ongeval. Ik begrijp haar volkomen.

  • ivo clemens

    Blijkbaar kunnen sommigen niet lezen? De liefde van Stig voor zijn vriendin was er niet meer na het ongeval en ze kwam ook niet terug , geen herinneringen van voor het ongeval . Stel u zelf maar eens voor dat je wakker wordt en je weet niet wie de mensen zijn naast je bed , van iemand houden of graag hebben kan je niet opdringen. Ik heb enorm veel respect voor mensen als Stig en een vrouw als Tilly.

Lees meer