James Cooke, Karen Damen en Gert Verhulst staan begin volgend jaar samen op de planken.
Benny Proot James Cooke, Karen Damen en Gert Verhulst staan begin volgend jaar samen op de planken.

Stormloop voor komedie van Gert Verhulst waarin Karen Damen zijn maîtresse speelt

In ‘Gert Late Night’ werd maandagavond bekend gemaakt dat James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen begin volgend jaar samen op de planken staan in ‘Chateau Cupido’. Een komisch theaterstuk dat geschreven werd door Gert én waarin Karen Gerts maîtresse speelt. Eén dag na de bekendmaking werden al 5.000 tickets verkocht voor de theatervoorstelling.

“Dat we na één dag al drie extra shows zouden moeten openzetten, hadden we nooit verwacht”, zegt een verbaasde Gert. En ook compagnon James is enthousiast. “Dit geeft ons enkel maar meer goesting om er aan te beginnen en Vlaanderen een top avond te bezorgen”, klinkt het. 

‘Chateau Cupido’ vertelt het verhaal van de populaire televisiepresentator Jack (Gert Verhulst) die een amoureuze escapade plant met zijn maîtresse Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet - Chateau Cupido - gaan de poppen pas echt aan het dansen.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucas Vissers

    Stormloop ???? Vergeet het !

  • Kees Vink

    Allez een realistische voorstelling dan. Een stukje uit zijn biografie.

Lees meer