Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters
Peter Vanderveken / Dieter Bacquaert Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters

Exclusief voor abonnees

Tanja Dexters’ advocaat weet zeker dat opname in psychiatrie haar zal redden, maar: “Ik kan helaas niet uitsluiten dat ze nog een paar keer hervalt”

Na een verkeersongeval met vluchtmisdrijf heeft Tanja Dexters (42) een nieuw dieptepunt bereikt. En dat beseft ze zelf, want tot aan de kerstvakantie verblijft de getormenteerde ex-Miss België vrijwillig in een psychiatrisch centrum. “Dit is een psychologische problematiek”, zegt haar advocaat Omar Souidi. “Ze wil zich weer Tánja voelen, want ze kreeg sterk het gevoel dat ze zichzelf aan het verliezen was.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • John Collart

    Wel dat is het verschil tussen een gewone werkmens en een BV die krijgen milde straffen en kopen de boel om. Justitie is een bedrijf dat enkel nog aan cash denkt en de dure advocaten spelen het spelletje graag mee omdat ze goed betaald worden.

  • François Nuyts

    Die advocaat is blijkbaar nog psycholoog ook ...

Lees meer