Tanja Dexerts in de Flamingo Bar.
Klaas De Scheirder Tanja Dexerts in de Flamingo Bar.

Tanja Dexters in alle stilte vertrokken bij de Flamingo Bar: “Valentina en mijn vriend begonnen eronder te lijden”

Tanja Dexters heeft zich twee maanden geleden al in stilte teruggetrokken uit de Flamingo Bar, die tot heden toe nog het label ‘by Tanja Dexters’ draagt. “De combinatie met mijn privéleven werd te zwaar”, verklaart ze.

Tanja besloot om haar associatie met de bar stop te zetten. “Ik was het uithangbord van de Flamingobar, en ik merkte dat de klanten verwachtten dat ik er van ’s ochtends tot ’s avonds zat, om een glimp van mij op te vangen. Als ik er toch eens niet was, kregen we teleurgestelde reacties, ook al deed ik wat ik kon. Maar de voornaamste reden is dat de horeca zwaar is in combinatie met een privéleven”, vertelt Tanja in Story. “De Flamingobar draait tijdens de winter vooral ’s avonds. Ik kwam zoveel mogelijk naar geplande events en dat was plezant, maar ik merkte dat Valentina en mijn vriend eronder begonnen te lijden. Ook mijn familie vond het niet fijn als ik niet bij een etentje kon zijn. En zelf vond ik het ook niet meer leuk om ’s avonds te moeten vertrekken en alles en iedereen achter te laten. Dus heb ik een keuze gemaakt. Als puntje bij paaltje komt, kies ik altijd voor de liefde.”

Atilla Usul, de conceptbedenker van de Flamingo Bar, zou volgens Tanja niet de reden zijn dat ze de bar verlaat. “Atilla is intussen een goede vriend geworden, en hij was trouwens nooit officieel mijn zakenpartner. Ik was het gezicht van de bar, hij werkt in opdracht van de zaakvoerder. Mijn beslissing heeft ook niets te maken met de negatieve berichtgeving bij de opening van de Flamingobar, want dat bleek vooral mooie reclame (lacht).”

52 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eddy de decker

    Tanja Dexters is echt wel een type vrouw die in het amerika van de tijd van alcapone of Bonny and Clyde heel goed zou gepast hebben , ze is te laat geboren en voelt zich niet thuis vrees ik :) doe zo voort tanja , je geeft kleur aan het publiek en je leven

  • Annie rams De meester

    Tanja is en blijft top.

Lees meer