3
Peter Vanderveken / Dieter Bacquaert

Exclusief voor abonnees

Tanja Dexters laat zich opnemen na tweede ongeval met vluchtmisdrijf: “Ze heeft hulp nodig, begrijpt ze nu”

Tanja Dexters (42) heeft zich afgelopen weekend laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp. Ze deed dat nadat ze zaterdagochtend tegen de oplegger van een vrachtwagen reed en vluchtmisdrijf pleegde. "Ze beseft dat ze hulp nodig heeft", zegt Michaël Peeters (40), die tegelijk bevestigt dat hij niet langer samen is met de voormalig Miss België.

Zaterdagochtend rond 4 uur botst een Jaguar aan de oprit van de E313 in Olen tegen de oplegger van een geparkeerde vrachtwagen. Even na het ongeval ziet een voorbijrijdende man hoe een tweede auto arriveert. De chauffeur stapt uit en bekijkt de schade aan de verkreukelde Jaguar. Intussen stapt de bestuurster van die Jaguar over in de andere wagen. De getuige herkent haar: het is Tanja Dexters.

Hij noteert de nummerplaat en volgt haar. Als ze in Herentals stoppen aan het huis van Michaël Peeters, met wie Dexters een relatie had, spreekt hij de ex-Miss België aan. Die zou boos gereageerd hebben, weigert te praten en gaat naar binnen.

De getuige verwittigt de politie, die even later een ploeg naar de woning van Peeters stuurt. Hij doet open, maar weet niet waar Dexters is. De voormalige schoonheidskoningin woont al een tijdje niet meer bij hem. "We hebben geen relatie meer", vertelt hij ons. "Toen de politie aanbelde, wist ik niet waar ze was."

3 Het ongeval gebeurde hier, aan de oprit van de E313 in Olen. Dexters botste er tegen een geparkeerde oplegger van een truck.
Peter Vanderveken Het ongeval gebeurde hier, aan de oprit van de E313 in Olen. Dexters botste er tegen een geparkeerde oplegger van een truck.

Zware pijnstillers

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Vandriessche

    Beide schuldig aan vluchtmisdrijf en misleiden van politie bij onderzoek. En dan zich vrijwillig laten opnemen voor psychische problemen? Mooie zet om gerecht te sussen, doch zal hopelijk niet helpen. Gewoon last van hoogheidswaanzin zonder besef van normen enwaarden. Levenslang rijverbod.

  • Cecarine De Smet

    Hahahaha slimme zet van haar, u vrijwillig laten opnemen in psychiatrie, dan ben je beschermd en kunnen ze u niet vervolgen.....en op het moment van de feiten was madame verward, niet in staat van juiste inschatting....en zo muist ze er vanonder. Ja dan zal ze voor haar dochtertje ook niet kunnen zorgen, want het zou een negatieve invloed op het.meisje kunnen hebben.....och arme.dat kind, tmoet maar uw moeder zijn

Lees meer