Tv-maker Tim Van Aelst samen met Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ben Segers.
BELGA Tv-maker Tim Van Aelst samen met Ruth Beeckmans, Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ben Segers.

That’s meditation-podcast: leer samen met ‘Safety First’ en Tim Van Aelst mediteren voor Rode Neuzen Dag

Tv-maker Tim Van Aelst (41) wil jongeren laten kennismaken met meditatie, en dat twee maanden lang via een gratis podcast voor Rode Neuzen Dag. Onder begeleiding van de warme stem van acteur Nico Sturm, die zelf de weg naar meditatie gevonden heeft, leren jongeren telkens 5 tot 10 minuutjes - op het einde van de challenge tot zelfs 25 minuten - mediteren.

Wie meedoet met de podcast ‘That’s meditation’, een knipoog naar de leuze ‘That’s dedication’ uit Van Aelst zijn comedyreeks ‘Safety First’, krijgt acht weken lang dagelijks en gratis een nieuwe meditatieoefening. “We onderhouden ons lichaam en letten op gezonde voeding. Maar onze geest, die dagelijks met zò veel gedachten te maken krijgt, laten we aan zijn lot over. Meditatie is eigenlijk fitness voor het brein”, zegt Van Aelst.

Wil je zelf mee mediteren? Dat kan. Hieronder vind je de meditatieoefeningen van de derde en de vierde week. 

Heb je de meditatieoefeningen van de eerste en de tweede week gemist? Beluister hier week één en hier week twee

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Erwin De Meyer

    Als ze ons vergeten doen we maar rode neuzen.

  • claudio lugli

    rode neuzen actie begint zijn doel voorbij te schieten en meer en meer op een hoe kom ik nog meer in de aandacht show van BV te worden..

Lees meer