Kamp Waes - Tom Waes
VRT Kamp Waes - Tom Waes

Tom Waes krijgt inbrekers op bezoek: “Rotzakken”

Tom Waes heeft deze nacht onaangename gasten op bezoek gekregen. Er werd bij hem thuis ingebroken. Wat er allemaal gestolen is, is nog niet duidelijk, maar de dieven gingen in elk geval aan de haal met een voor hem erg kostbaar cadeau: een dure Rolex. 

Dat horloge kreeg hij 15 jaar geleden van zijn partner Mieke. Daarnaast verdween er nog een ander horloge. De tv-maker roept zijn volgers op social media op om mee uit te kijken naar het gestolen voorwerp. Hij loofde zelfs een beloning uit voor de ultieme tip om de inbraak mee op te lossen of om de Rolex terug te vinden. Verschillende vrienden boden al aan om extra te speuren op tweedehandssites, waar het uurwerk misschien te koop zou worden aangeboden. Tom gaf nog een sneer naar de daders: ‘Vannacht ingebroken en gestolen. Rolex was een cadeau van Mieke 15 jaar geleden. Als iemand deze aangeboden krijgt: beloning gegarandeerd! Rotzakken. Blijf uit iemands huis die zich uit de naad werkt! Losers.’

49 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hilde Peeters

    twee keer op een jaar niets van veel waarde meegenomen heb ook niet veel en dan de verzekering je gaat niets trekken er is niet genoeg waarde weg. Als je niet veel hebt is elk bedrag veel.

  • sonja trappeniers

    TIP : Het is heel makkelijk juwelen te vinden. Waar leg je die? En vooral waar leggen vrouwen die ? Wat zou ik aandoen. Dit of dat ? Nee toch maar deze ... Juwelen liggen altijd dicht bij of in de badkamer. Sowieso in een schuif. Want je moet er gemakkelijk aankunnen.

Lees meer