Misschien win je wel een ticket voor het festival via dit Tomorrowlandtaartje
TML Misschien win je wel een ticket voor het festival via dit Tomorrowlandtaartje

Tomorrowland verstopt de laatste festivaltickets in een eigen taartje

Dit jaar staat er een feesteditie gepland van Tomorrowland. Het dancefestival wordt deze zomer vijftien jaar en viert dat met een eigen ontworpen taartje, waar voor sommigen nog een leuke verrassing aan verbonden kan zijn.

Op Tomorrowland verzamelen niet enkel festivalgangers van over alle uithoeken van de wereld, je kan er ook proeven van alle smaken van de wereld. MESA –het restaurant van Tomorrowland in hartje Antwerpen – krijgt dit jaar ook een plekje op de magische gronden van het festival.

De MESA-chefs creëerden ook een uniek dessert. Liefhebbers die deze maand een tafeltje reserveren in MESA en kiezen voor het ‘15 years Tomorrowland’ dessert als afsluiter, krijgen niet enkel een lekkere bavarois met Italiaanse pistachenoten voorgeschoteld, maar krijgen ook een magische gouden sleutel in handen waarmee je kans maakt op de allerlaatste tickets voor het festival.Een tafeltje reserveren in MESA kan via www.mesa.world. Restaurantvouchers voor een plekje bij MESA op Tomorrowland zijn binnenkort beschikbaar.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer