De Tony Awards worden uitgesteld.
Charles Sykes/Invision/AP De Tony Awards worden uitgesteld.

Tony Awards vanwege coronavirus uitgesteld

Ook het evenement rond de Tony Awards gaan niet door vanwege de coronacrisis. De uitreiking van de prestigieuze Amerikaanse theaterprijzen op 7 juni wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum, maakte de organisatie woensdag bekend.

De beeldjes zouden in juni voor de 74e keer worden overhandigd aan onder meer acteurs, theatermakers en producties in de Radio City Music Hall in New York. Een nieuwe datum voor de prijzenregen wordt geprikt wanneer de theaters in Broadway hun deuren weer kunnen openen.

De organisatie heeft zin in het moment dat de Tony Awards alsnog kunnen worden uitgereikt. “We kijken ernaar uit dat we Broadway en onze industrie kunnen vieren wanneer het weer veilig is om dat te doen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer