TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 20 mei

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Liefde voor Muziek’, 20u40 op VTM

3 Liefde voor Muziek
VTM Liefde voor Muziek

In de voorlaatste reguliere aflevering van ‘Liefde voor muziek’ zijn het dit keer de broertjes Raf en Mich Walschaerts die achterover mogen leunen. Vanuit de diepe sofa in de Spaanse villa luisteren ze onder meer naar milows versie van ‘Ruimtevaarder’ en doet Stef Kamil Carlens hen tranen in de ogen krijgen met zijn nummer Big Whale.

‘Terug naar Siberië’, 21u20 op Eén

3 Martin Heylen
Foto VRT Martin Heylen

Het is een heruitzending, maar waarschijnlijk wel van de beste reeks die Martin Heylen ooit maakte. Heylen klopte, een jaar na zijn eerste bezoek, opnieuw op de deur van de Siberiërs waar hij eerder passeerde. Ondanks de vriestemperaturen en broeierig warme reeks.

Gert Late Night’, 21u30 op VIER

3 Gert late night
VIER Gert late night

Een nieuwe week, een nieuwe show op het luxejacht van Gert Verhulst. Deze keer maken zanger en presentator Jan Leyers, stand-upcomedian Steven Goegebeur en model en presentatrice Valerie De Booser hun opwachting. Volgende week steekt de Evanna voor een laatste keer van wal.

‘De Grote Geldenquête’, 21u55 op VTM

De afgelopen maanden bevroeg VTM Nieuws de bevolking over hun financiële situatie en vanavond delen ze het resultaat. Houdt de Vlaming op het einde van de maand genoeg over om zijn rekeningen te betalen? Aansluitend voelt Stef Wauters verschillende politieke kopstukken aan de tand over hun plannen om de koopkracht van de kijker de volgende jaren te garanderen.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peeters Freddy

    Waar is de tijd dat tv kijken ontspanning zonder reclame was. Nu is tv kijken eerder stresserend.

Lees meer