Ook Jans vrouw Lien en dochter Anna zijn te zien op de fictieve uitvaartplechtigheid.
VIER Ook Jans vrouw Lien en dochter Anna zijn te zien op de fictieve uitvaartplechtigheid.

'Auwch_' opent met begrafenis Jan Verheyen

Jan Verheyen (56) die tijdens een bowlinguitje een hartaanval krijgt en vervolgens ten grave wordt gedragen door zijn vrouw Lien Willaert (44) en dochter Anna (14). Het derde seizoen van de komische reeks 'Auwch_' begint meteen - zoals de naam het zegt - pijnlijk. "Maar het was wel supergeestig om met ons gezin te doen", zegt Verheyen.

De regisseur speelt een gastrol in de eerste aflevering van de VIER-serie rond Ben Segers en Axel Daeseleire. "De begrafenis is zelfs gefilmd in ons eigen huis, met onze familie, vrienden en buren. De tranen liepen vanzelf over hun wangen, zonder enige moeite. Maar het shockeffect leek nogal mee te vallen. Iedereen stond al snel selfies te maken rond mijn kist."

Zo'n gastrol is alvast voor herhaling vatbaar, aldus de regisseur. "Eens een hele dag stilliggen op de set: fantastisch.”

'Auwch_’, VIER, 21.45 uur

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer