Ben Crabbé moest dinsdagavond met een vrouwelijk jurylid communiceren, in plaats van met zijn vertrouwde collega Kris Soret.
© VRT - Sofie Silbermann Ben Crabbé moest dinsdagavond met een vrouwelijk jurylid communiceren, in plaats van met zijn vertrouwde collega Kris Soret.

‘Blokken’ verrast: dinsdagavond plots vrouwelijke jurystem

Wie dinsdagavond naar ‘Blokken’ keek, hoorde in plaats van de kenmerkende mannelijke jurystem, plots een vrouwelijk exemplaar. Het gaat om een eenmalige vervanging, klinkt het bij de VRT, want jurylid Kris Soret had die dag een klein verkeersongeval. 

Normaal gezien verzorgt Kris Soret, eindredacteur bij het programma, de vertrouwde jurystem voor ‘Blokken’. Dinsdagavond was echter een andere, vrouwelijke stem te horen. Die van ‘Petra van de productie’. Woordvoerder Hans Van Goethem laat in Het Nieuwsblad weten dat het slechts om een eenmalige vervanging gaat: “Kris had die opnamedag op weg naar de studio een klein verkeersongeval, gelukkig enkel met blikschade”, klinkt het. “Om niet te veel vertraging op te lopen, is toen beslist om toch al een aflevering zonder hem op te nemen, met iemand anders van de productie. Maar vanaf vanavond (woensdagavond, nvdr.) is hij weer te horen.”

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kris L'homme

    Leen.. kijk dan naar een ander programma. Ben doet dit al zoveel jaren super.. Ook op zijn Tiens..

  • Matthias Dobbelaere

    Len hanssens, dus volgens u hoort een vlaams dialect niet thuis op een vlaamse zender? Hebt u liever een iets zuidelijker accent dan?

Lees meer