Kristof Ghyselinck

'De Dag'-regisseur Dries Vos tekent bij Brits talentagentschap

Na zijn 'De Dag'-collega Gilles Coulier heeft de Vlaamse regisseur Dries Vos (39) nu ook een contract getekend bij het Britse agentschap Independent Talent Group, dat onder anderen Thomas Vinterberg, Anthony Hopkins, Daniel Craig en Orlando Bloom vertegenwoordigt. 

De belangstelling voor Dries is gegroeid sinds het internationale succes van de spannende VIER-reeks. "Om door het bos de bomen nog te kunnen zien, ben ik op zoek gegaan naar de juiste partner. Samen met Independent Talent Group kan ik me toeleggen op de juiste scripts en projecten die me enthousiast maken", zegt hij. Volgens Independent Talent Group maakt Dries dan weer kans om "echt succesvol te worden in het Verenigd Koninkrijk".

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Raoul van Hauwaert

    De Dag was heel goed beginnen maar na 3 afleveringen zowat het saaiste dat de laatse jaren is geproduceerd. Ik begrijp dat de bugetten niet zo Groot zijn hier in Belgie, maar dit was echt niet de topserie die ze hadden gehyped.

Lees meer