4
PHOTO NEWS

Exclusief voor abonnees

“De sfeer is compleet verziekt”: het rommelt bij ‘De Buurtpolitie’ nu zes acteurs moeten opkrassen

Het rommelt al een poosje bij ‘De Buurtpolitie’. En da’s niet onlogisch, nu een zestal vertrouwde gezichten van de cast te horen hebben gekregen dat ze plaats moeten ruimen voor een lading nieuwkomers. “Dit slaat nergens op”, uit Tim Ost (34) z’n ongenoegen.

“Charlotte De Groof, Henny Seroeyen, Johan Kalifa Bals, Dorien Reynaert, Souliman De Croock en Tim Ost. Ze zullen allemaal nog te zien zijn in het komende twaalfde seizoen van ‘De Buurtpolitie’, maar daarna zal hun rol afnemen.” Het werd bijna terloops vermeld in een persbericht van VTM onlangs. Maar op de set van ‘De Buurtpolitie’ heeft die onverwachte beslissing voor flink wat deining gezorgd. De komst van enkele nieuwe acteurs kwam als een complete verrassing, na zoveel succesvolle jaren met de huidige cast. 

Maar de beslissing is finaal, ‘De Buurtpolitie’ gaat radicaal voor vernieuwing. Met enkel het behoud van de sterkste namen: Andy Peelman, Manoe Frateur, Ilse La Monaca, Ianthe Tavernier en ‘commissaris’ Willy Herremans. Hier en daar wordt gefluisterd dat er ook werk wordt gemaakt van een terugkeer van Nicoline Hummel (die Tineke speelde, red), maar dat ontkent Nicoline zelf formeel wanneer we haar contacteren.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

89 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anouck Preda

    Heeft iemand eigenlijk nog iets gehoord van nicoline?

  • Lara Hemeleers

    Ik vind het wel spijtig dat die vertrouwde gezichte eruit moeten omdat we ze gewoon zijn ik vond het goed zoals het was maar misschien is de nieuwe cast ook goed ...

Lees meer