4
PHOTO NEWS

Exclusief voor abonnees

“De sfeer is compleet verziekt”: het rommelt bij ‘De Buurtpolitie’ nu zes acteurs moeten opkrassen

Het rommelt al een poosje bij ‘De Buurtpolitie’. En da’s niet onlogisch, nu een zestal vertrouwde gezichten van de cast te horen hebben gekregen dat ze plaats moeten ruimen voor een lading nieuwkomers. “Dit slaat nergens op”, uit Tim Ost (34) z’n ongenoegen.

“Charlotte De Groof, Henny Seroeyen, Johan Kalifa Bals, Dorien Reynaert, Souliman De Croock en Tim Ost. Ze zullen allemaal nog te zien zijn in het komende twaalfde seizoen van ‘De Buurtpolitie’, maar daarna zal hun rol afnemen.” Het werd bijna terloops vermeld in een persbericht van VTM onlangs. Maar op de set van ‘De Buurtpolitie’ heeft die onverwachte beslissing voor flink wat deining gezorgd. De komst van enkele nieuwe acteurs kwam als een complete verrassing, na zoveel succesvolle jaren met de huidige cast. 

Maar de beslissing is finaal, ‘De Buurtpolitie’ gaat radicaal voor vernieuwing. Met enkel het behoud van de sterkste namen: Andy Peelman, Manoe Frateur, Ilse La Monaca, Ianthe Tavernier en ‘commissaris’ Willy Herremans. Hier en daar wordt gefluisterd dat er ook werk wordt gemaakt van een terugkeer van Nicoline Hummel (die Tineke speelde, red), maar dat ontkent Nicoline zelf formeel wanneer we haar contacteren.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer