De 'Deadliest Catch'-boot kwam in moeilijk vaarwater terecht.
Discovery De 'Deadliest Catch'-boot kwam in moeilijk vaarwater terecht.

‘Deadliest Catch’-boot kapseist: drie doden

De Mary B II, de vissersboot bekend van de Discovery Channel-show ‘Deadliest Catch: Dungeon Cove’ is gekapseisd. Hierbij kwamen drie vissers om het leven.

Het schip kwam in zwaar weer terecht en raakte door de metershoge golven in de problemen toen het de Yaquina Bay in de Amerikaanse staat Oregon probeerde te doorkruisen. Hulp van de kustwacht kwam te laat. Discovery Channel heeft aan Fox News laten weten dat de overleden bemanningsleden niet voorkomen in de serie.

De zender laat in een verklaring weten diep bedroefd te zijn door het nieuws. “We voelen ons onderdeel van de krabbenvissersgemeenschap. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar hun families en de hele gemeenschap in deze moeilijke tijd.” Het programma ‘Deadliest Catch’ volgt een aantal vissersboten tijdens het krabseizoen op de Beringzee.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Tim Van Acker

    De bemanning kwam inderdaad niet voor in de serie. Regelmatig valt het voor dat er een schip of bemanningslid, al dan niet in de serie voorkomend, in gevaar is. Word steeds met het nodige respect in beeld gebracht en zelfs dikwijls met een in memoriam

Lees meer