Margot Hallemans in ‘Familie’
Familie Margot Hallemans in ‘Familie’

‘Familie’-actrice Margot Hallemans wordt yoga-experte op tv

Margot Hallemans (26) gaat meewerken aan de nieuwe themazender TV Plus, die voorheen Stories heette en nu op kanaal 40 op Telenet te zien is. De nieuwe Vlaamse themazender zet in op nostalgie, muziek, lifestyle en gezondheid. 

Eén van de hoofdpijlers wordt het gezondheidsmagazine ‘Mar10’, dat door wellnesscoach Martine Prenen zal worden gepresenteerd. Het voormalige VRT-gezicht nam twaalf jaar geleden afscheid van de openbare omroep en volgde nadien een opleiding als gezondheidscoach en voedingsconsulente. Het nieuwe programma wil aantonen dat gezond leven niet ingewikkeld of onprettig hoeft te zijn en geeft tips om kijkers op de goede weg te zetten. Martine gaat presenteren en reportages maken, maar krijgt de hulp van een redactie en enkele bekende medewerkers, die een vaste rubriek in het programma zullen verzorgen. Onder hen tv-dokter Sofie Lemmens, bekend van ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ met Philippe Geubels. Maar ook ‘Familie’-actrice Margot Hallemans werkt aan het gezondheidsmagazine mee. Zij zal als ervaringsdeskundige reportages maken over yoga.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • piet devlieger

    Prachtig hoe de wereld vandaag de dag ontelbare experten en deskundigen telt. En dat op alle gebieden die je je maar kan indenken.

Lees meer