2 Rachels trifle...
YouTube Rachels trifle...

‘Friends’ komt met eigen kookboek (inclusief Rachels dessert dat naar voeten smaakt)

‘Friends’ is jaren na de laatste aflevering van de serie nog steeds een grote hit. Zo groot zelfs dat de reeks binnenkort nog met een eigen kookboek op de proppen komt. En ja, ook Rachels vréselijke trifle is erin opgenomen.

In totaal staan er 70 recepten in het boek, gebaseerd op de iconische baksels die we te zien kregen op tv. Denk maar aan het ‘moist maker‘-broodje dat Monica voor Ross maakte. Daar werd destijds een hele aflevering aan gewijd. Omdat Monica kok was van beroep, zien we vooral veel van haar culinaire hoogstandjes in het officiële kookboek. Maar ook de lekkere havermoutkoekjes van Phoebe, bijvoorbeeld. Én zelfs de trifle van Rachel (die volgens de rest van haar vrienden naar voeten smaakte) kan je erin terugvinden. 

Het boek kost zo’n 23 euro en kan besteld worden via Amazon

2 'Friends' kookboek.
Amazon 'Friends' kookboek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer