2 Ray Liotta (Matt Wozniak) en Jennifer Lopez (Harlee Santos) in de tv-serie Shades of Blue.
NBC Ray Liotta (Matt Wozniak) en Jennifer Lopez (Harlee Santos) in de tv-serie Shades of Blue.

"Het derde seizoen wordt het laatste": doek valt voor politieserie Jennifer Lopez

Het derde seizoen van de Amerikaanse politieserie Shades Of Blue zal het laatste zijn. Producente en hoofdrolspeler Jennifer Lopez (48) gaf woensdag in een verklaring aan dat haar personage Harlee "een passend eind van haar verhaal" krijgt.

Shades Of Blue gaat over een groepje agenten, van wie een deel corrupt is. Eén van hen, de door Lopez gespeelde Harlee Santos, wordt betrapt en voor de keuze gesteld: de bak in of aan de slag als informant van de FBI. Ze kiest voor dat laatste.

2 Jennifer Lopez als Harlee Santos in de tv-serie Shades of Blue.
NBC Jennifer Lopez als Harlee Santos in de tv-serie Shades of Blue.

"Ik heb ervan genoten om deze prachtig ingewikkelde wereld te produceren en een krachtige vrouw met gebreken te spelen", aldus J.Lo in het statement. "Nu ik er meer van een afstand naar kan kijken, zie ik dat Harlee spelen mij kracht heeft gegeven en me een meer zelfverzekerde vrouw heeft gemaakt."

Get Ready For Harlee And The Crew...#Shades3 #June17th #ShadesOfBlue

Een foto die is geplaatst door null (@jlo) op

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Max Maximus

    Stoppen op het hoogtepunt.Daar kunnen veel serie's van leren.The walking dead is ook zo'n misbaksel geworden.Je kan ook als Game of thrones de afleveringen beperken per seizoen en voor kwaliteit gaan.Dan lukt het ook veel langer.

Lees meer