3 Appelmans met haar zoon Obi
Dieter Bacquaert Appelmans met haar zoon Obi

Exclusief voor abonnees

'Jong Geweld' was een verrijkende ervaring voor de zoon van Sabine Appelmans: "Obi is vertrokken als een puber en teruggekomen als een volwassen man"

Hij vertrok naar het kamp als een puber en keerde terug als een volwassen man. Zo evalueert ex-tennisster Sabine Appelmans (46) de deelname van haar zoon Obi (16) aan het VTM-programma 'Jong Geweld'. Zelf beseft hij meer dan ooit dat leeftijdsgenoten het niet allemaal zo goed hebben als hij.

Voor het VTM-programma 'Jong Geweld' in het kader van Rode Neuzen Dag trokken zes kinderen van bekende Vlamingen op kamp met leeftijdsgenoten voor wie het leven iets minder makkelijk is. Een van de BV-kids is Obi, de zestienjarige zoon van ex-tennisster Sabine Appelmans. Op school werd er de voorbije jaren al veel aandacht besteed aan Rode Neuzen Dag" zegt hij. "Het leek me een boeiende ervaring om nu eens echt in contact te komen met leeftijdsgenoten die het wat moeilijker hebben." Mama Sabine was verrast dat Obi het zag zitten om op tv te komen. "De voorbije jaren bleef hij het liefst zo ver mogelijk uit de schijnwerpers. Hij had er echt een hekel aan, maar 'Jong Geweld' zag hij meteen zitten, omdat het een fantastisch project is."

Had Obi zo'n realitycheck nodig?

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
06dagen01uur54minuten32seconden
  • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karine Roeland

    Het was een boeiende ervaring een weekje met kinderen die het moeilijk hebben te leven. Na dit avontuur, terug naar het luxeleventje.

Lees meer