11 Jo Vally snapt niet waarom hij nog niet gevraagd is voor ‘Liefde voor Muziek’: “Mijn platenfirma heeft al enkele keren die programmamakers gecontacteerd, maar dat heeft dus geen effect.”
Dieter Bacquaert Jo Vally snapt niet waarom hij nog niet gevraagd is voor ‘Liefde voor Muziek’: “Mijn platenfirma heeft al enkele keren die programmamakers gecontacteerd, maar dat heeft dus geen effect.”

Exclusief voor abonnees

‘Liefde voor Muziek’ zorgt voor enige frustratie, want... “Waarom ík niet?”

Volgend voorjaar gaat het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek' van start. André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Van Laet, Tom Dice én zijn Kato reizen af naar Spanje om er heel persoonlijke covers van elkaars nummers te zingen. Maar ook de volgende artiesten zien zo'n deelname wel zitten, vertellen ze in TV Familie. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Toran Korshnah

    Sean en Regi? Zingen die? Andre heeft reeds ervaring met dit soort programmas en heeft de titel Beste Zanger van Nederland op zak. Gene, daar verwacht ik toch wel wat van. Karen is nogal experimenteel. Peter is zowieso top. Tom Dice is ook tof. Kato ken ik minder.

  • gerard wauters

    Die BV's zijn toch hilarisch. De ene is kwaad omdat ze niet bij Gert late night mag komen, de ander is kwaad omdat hij geen liedjes van andere nobele onbekenden mag gaan zingen in Spanje.

Lees meer