11 Jo Vally snapt niet waarom hij nog niet gevraagd is voor ‘Liefde voor Muziek’: “Mijn platenfirma heeft al enkele keren die programmamakers gecontacteerd, maar dat heeft dus geen effect.”
Dieter Bacquaert Jo Vally snapt niet waarom hij nog niet gevraagd is voor ‘Liefde voor Muziek’: “Mijn platenfirma heeft al enkele keren die programmamakers gecontacteerd, maar dat heeft dus geen effect.”

Exclusief voor abonnees

‘Liefde voor Muziek’ zorgt voor enige frustratie, want... “Waarom ík niet?”

Volgend voorjaar gaat het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek' van start. André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Van Laet, Tom Dice én zijn Kato reizen af naar Spanje om er heel persoonlijke covers van elkaars nummers te zingen. Maar ook de volgende artiesten zien zo'n deelname wel zitten, vertellen ze in TV Familie. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Toran Korshnah

    Sean en Regi? Zingen die? Andre heeft reeds ervaring met dit soort programmas en heeft de titel Beste Zanger van Nederland op zak. Gene, daar verwacht ik toch wel wat van. Karen is nogal experimenteel. Peter is zowieso top. Tom Dice is ook tof. Kato ken ik minder.

  • gerard wauters

    Die BV's zijn toch hilarisch. De ene is kwaad omdat ze niet bij Gert late night mag komen, de ander is kwaad omdat hij geen liedjes van andere nobele onbekenden mag gaan zingen in Spanje.

Lees meer