Lotte en Jarne tijdens ‘Love Island’
SBS Lotte en Jarne tijdens ‘Love Island’

‘Love Island’-koppel Lotte en Jarne definitief uit elkaar

De eerste editie van de Vlaams-Nederlandse ‘Love Island’ leverde heel wat koppeltjes op, maar voor Lotte en Jarne eindigde hun avontuur niet in een relatie. Ondanks een veelbelovend begin is het definitief voorbij tussen de twee. Dat vertelt Lotte in een video op YouTube. 

Lange tijd leken Lotte en Jarne hét perfecte koppel in ‘Love Island’? Maar na een tijdje begonnen er barsten te komen in de relatie tussen de Vlaamse Jarne en de Nederlandse Lotte. Zij vond hem een ‘boer’, hij verweet haar te emotioneel te zijn. En dus verlieten ze - net voor de finale - niet echt gelukkig de villa. 

In een video op YouTube doet Lotte nu - samen met een andere ex-deelneemster, Melany - uit de doeken hoe het tussen de twee zit. Ze vertelt onder meer dat zij en Jarne na ‘Love Island’ nog contact hebben gehad. “Helaas verliep het contact totaal niet soepel. Tussen Jarne en mij is het daarom al een tijdje definitief over”, klinkt het echter. De twee zouden er wel allebei vrede mee hebben. Ze spreken elkaar niet meer, maar zien elkaar wel nog op feestjes.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Karl Huysmans

    Zullen er nog volgen.ik ben aan het wachten tot wanneer ze met modder naar elkaar beginnen te smijten.

Lees meer