2 'Viruskenner' Marc Van Ranst op bezoek bij Karrewiet
RV 'Viruskenner' Marc Van Ranst op bezoek bij Karrewiet

Exclusief voor abonnees

“Nieuws moet je niet verzwijgen”: hoe ‘Karrewiet’ kinderen elke dag slecht nieuws moet brengen

Als een 12-jarig meisje sterft door het coronavirus. Of de meester. En de sterftecijfers dag na dag oplopen. Hoe leg je dat dan uit aan je kroost? ‘Karrewiet’ helpt. Al weken brengt het jeugdjournaal onheilspellend nieuws, op kindermaat. Met succes: de kijkcijfers verdubbelden. “Na elk hard feit, volgt een zacht. Om onze kijkers even op adem te laten komen”, klinkt het.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Andy Van de Velde

    Groot gelijk Jo, tegenwoordig moet iedereen alles geweten hebben. En waarom? Iedereen weet ondertussen dat er veel doden vallen door het virus en wat je moet doen om voorzorgen te nemen. Het begint een beetje mijn strot uit te hangen. Je leest of hoort niets anders meer. Zwijg dan gans de week en geef in het weekend een update!

  • Akkerman Daan

    Goed opletten kindjes, voor je het weet vertelt Marc het totaal tegenovergestelde !

Lees meer